Mennyibe kerül a kempinghasználat?

A kempinghasználat 1000 Ft-ba kerül a rendezvény teljes idejére.

A napijegyeseknek másnap 10:00 óráig kell elhagyni a kemping, illetve a fesztivál területét.


Gyerekeknek kell jegyet venni?

12 éves kortól szükséges belépőt váltani, a 12 évnél fiatalabbak felnőtt kíséretében, ingyenesen látogathatják a fesztivált.


Mit kell tudni a DE hallgatói bérletről?

A kedvezményes bérlet július 10-ig vásárolható meg a Lovardában, a diákigazolvány felmutatásával. Aktív nappali/levelezős DE diák veheti igénybe és fontos tudni, hogy a rendezvény helyszínén, a beléptetéskor szintén szükséges az érvényes diákigazolvány felmutatása.


A közelben lakom, kapok szomszéd jegyet?

A szomszéd jegyre jogosultak júniusban elején kapják meg - postai úton - a részleteket tartalmazó levelet. A szomszéd jegyet, bérletet a helyszínen lehet majd megvásárolni lakcímkártya és személyi igazolvány felmutatásával.


A perforáció mentén leszakadt/sérült a jegyem, bérletem. Mit tudok tenni?

Elegendő tűzőgéppel összetűzni, a lényeg, hogy mind a két része meglegyen a beléptetéskor.


Belépőmet Edenred kártyával/ SZÉP-kártyával/Erzsébet utalvánnyal/ Erzsébet kártyával szeretném megvásárolni. Van rá lehetőség?

Elővételben kizárólag a Lovarda portáján (Debrecen, Kassai út 26.) van rá lehetőség, illetve majd a helyszínen. (SZÉP-kártya: szabadidő fül, Edenred: kultúra és sport fül, Erzsébet utalvány: kultúra fül, Erzsébet kártya: kultúra-zseb)


A jegyen/bérleten más név szerepel. Így is be tudok vele menni?

Igen, beléptetéskor a vonalkódot ellenőrizzük. Egy személy több jegyet/bérletet is vásárolhat. Diákbérletnél a Debreceni Egyetem érvényes diákigazolványát ellenőrizzük, a bérleten szerepelhet más név. „Szomszéd” jegyeknél a lakcímkártya felmutatása elengedhetetlen.


Ha további kérdésed van, írj az info@campusfesztival.hu címre!